Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is bedoeld voor (top)sporters die een blessure hebben opgelopen of moeten revalideren na een operatie en daardoor niet in staat zijn hun sport op het gewenste niveau uit te oefenen.  Sportfysiotherapie is er ook voor sporters die overtraind zijn, of juist een doel hebben als een marathon lopen en advies willen om blessures te voorkomen. Daarnaast kan de sportfysiotherapeut ook advies geven aan mensen die op dit moment niet sporten maar dit wel willen, hoe pakt u dit aan? Welke bewegingsprogramma’s zijn voor u geschikt? Ook als u een chronische aandoening heeft?

Wat is sportfysiotherapie?

De sportfysiotherapeut is opgeleid om een goede fysiotherapeutische diagnose te kunnen stellen. Daarna wordt in overleg met u bekeken wat er aan de blessure gedaan kan worden. Daarbij onderhouden wij goed contact met uw huisarts of artsen in het ziekenhuis

De sportfysiotherapeut begrijpt de sport en de sporter. Dit uit zich in het doelgerichte behandelplan en de persoonlijke begeleiding tijdens de revalidatie.

De sportfysiotherapeut traint u sportspecifiek en functioneel, zodat u kunt herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau. Er wordt als dat nodig is met uw trainer overlegd over een aangepast trainingsschema. U merkt dat u een stuk makkelijker praat met een specialist die u als sporter benadert.

Ook topsporters zijn bij ons aan het goede adres. Wij zijn bij Fysiotherapie de Hofstraat Aalten aangesloten bij het Olympisch Netwerk Gelderland en bieden topsporters de juiste begeleiding bij hun herstel.

Sportfysiotherapie

Wilt u een afspraak maken? Dylan is onze Fysiotherapeut, Manueeltherapeut Msc. i.o. en zal u zo goed mogelijk helpen.


0315 215 353

info@fysiodepaasberg.nl


Stuur een e-mailof bel 0315 215 353