Mirjam

Mirjam

Specialisaties

  • Echografie
  • Sportfysiotherapie en revalidatie

Sinds 2006 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb mijn opleiding in Nijmegen gevolgd en meteen aansluitend de 3-jarige Masteropleiding sportfysiotherapie gedaan in Utrecht. Daarnaast heb ik mij geschoold in echografie hetgeen ik vaak als aanvulling op het fysiotherapeutische onderzoek gebruik. Mijn interesse ligt zowel bij de sport als bij ouderen.

Op sportgebied houd ik mij vooral bezig met begeleiding van sporters naar herstel. Mijn specialisaties hierin zijn schouder en knieklachten. Zowel de spelsporter als de duursporter, bijvoorbeeld hardlopers,  zijn bij mij aan het goede adres. Samen werken we aan herstel.

Ouderenzorg is een hele andere kant van het vak die mij erg interesseert. Het proces van ouder worden betekent vaak dat je steeds een klein stukje moet inleveren. Dit is vaak erg moeilijk voor mensen en kan leiden tot problemen in het dagelijks functioneren. Voor mij is het een uitdaging om u daarbij te helpen en ervoor te zorgen dat dingen die steeds moeilijker gaan, met een beetje hulp toch weer lukken. Zeker nu de maatschappij verwacht dat oudere mensen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, kan een beetje ondersteuning daarbij van belang zijn.

Naast mijn werk ben ik zelf nog actief in het volleybal, ben ik moeder van Eva, Bram en Daan en probeer ik daarnaast ook nog tijd vrij te maken voor leuke activiteiten.

 

Wilt u een afspraak maken? Mirjam is onze Therapeut en zal u zo goed mogelijk helpen.


0543 551 005

info@fysiodehofstraat.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005
Mirjam