Cihan

Cihan

Specialisaties

  • Sportrevalidatie en herstel
  • Heup en Knieklachten
  • Rugklachten

Ik ben Cihan Delioglu en kom uit Gendringen in de prachtige Achterhoek. Mijn passie voor sport zit in hart en nieren. Naast de drive om mijzelf te blijven ontwikkelen als persoon en professional, ben ik een echte teamplayer die de mensen om zich heen graag ziet groeien. Formeel waar nodig, maar vooral een vrolijk persoon vol energie.

Ik houd ervan om een totaal beeld te creëren tijdens het onderzoek zodat ik kan achterhalen wat de oorzaak van de klacht is om vervolgens hierop mijn behandeling toe te passen. Mijn missie en visie binnen de fysiotherapie is dan ook het kwaliteit van leven verbeteren van cliënten, waarbij aandacht voor de cliënt centraal staat en niet de klacht.

Ik heb de nodige ervaring opgedaan tijdens stages in eerstelijns praktijken en bij de Voetbalacademie van FC Twente. Ook heb ik gewerkt binnen een verpleeghuissetting met revalidatie afdeling.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om door de natuur te wandelen en daarnaast sport ik graag. Verder breng ik graag tijd door met mijn familie.

Bij Fysiotherapie de Paasberg hoop ik mij verder te ontwikkelen en te specialiseren en help u graag met het herstel van uw klacht.

Big: 39928350504

Wilt u een afspraak maken? Cihan is onze Fysiotherapeut, Manueeltherapeut Msc i.o. en zal u zo goed mogelijk helpen.


0315 215 353

info@fysiodepaasberg.nl


Stuur een e-mailof bel 0543 551 005
Cihan